Kipcurry met mango uit de slowcooker
Ingrediënten
2 el koolzaadolie
3 el knoflook-gemberpasta
Gemakkelijk zelf te maken, verhouding 1:11 ui
1 tomaat
1 tl paprikapoeder
1 tl cayenne
1 tl fenegriek
1 tl garam masala
1 tl komijn
1 tl koriander
1 el kerrie
300 ml water
6 el kokosmeel
4 el mangochutney
700 g kipfilet
1 mango, kan ook uit blik
Bereiding
- Verhit de koolzaadolie in de slowcooker en fruit de ui samen met de knoflook-gemberpasta. Voeg alle kruiden toe en roer goed door, bak het nog ongeveer een minuut.
- Voeg de rest van de ingrediënten, behalve de mango toe. Roer goed door en zet de slowcooker aan voor 3,5 uur op low.
- Voeg in het laatste halfuur de mango toe en roer goed door. Je kunt ervoor kiezen de deksel er nu af te laten zodat de saus verder indikt.
* Garneer eventueel met verse koriander.


