Hoofdgerechten

Zoete aardappelstamppot met geroosterde paprika, rucola en witte kaas.

Ingrediënten voor 2 personen

  • 600 g zoete aardappel
  • 1 ui
  • 1 pot geroosterde paprika´s (350g)
  • 30 g pijnboompitten
  • 125 g witte kaas
  • 75 g rucola

Bereiding

  • Schil de zoete aardappel, spoel af onder de kraan en snijd in blokjes. Snipper de ui en voeg samen met de zoete aardappel toe aan een pan. Kook het 15-20 minuten.
  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snijd de geroosterde paprika’s en witte kaas in stukjes.
  • Verdeel de helft van de rucola over 2 borden.
  • Giet de zoete aardappel/ui af en stamp fijn. Voeg de overgebleven rucola, witte kaas en geroosterde paprika toe en roer door.
  • Verdeel de stamppot over 2 borden. Garneer met de pijnboompitten.

Leave a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *