
Zelf kruidenboter maken, de lekkerste die er is!
Wat is er lekkerder dan kruidenboter op een vers afgebakken stokbrood? Deze kruidenboter is veel smaakvoller dan de kant en klare kruidenboter. De combinatie van knoflook, ui, basilicum en zongedroogde tomaten is gewoon perfect. Dit recept doet het altijd goed bij een BBQ.
Tip: Wil je iets meer pit? Voeg dan een snufje chilivlokken toe.

Ingrediënten
- 75 gram grasboter op kamertemperatuur
- 1 teen knoflook
- 1 bosui
- 1 zongedroogde tomaat
- 4 blaadjes basilicum
- zout en peper
Optioneel
- peterselie en/of bieslook
- chillivlokken
- citroensap
Instructies
- Hak de knoflook, bosui, zongedroogde tomaat en basilicumblaadjes fijn.
- Doe alle ingrediënten in een kommetje en prak het door elkaar.
- Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat citroensap.


One Comment
Pingback: