-
Zelf luchtige en zachte kaasbollen maken.
Met dit recept bak je zelf deze luchtige en zachte kaasbollen. Gegarandeerd een heerlijk ruikend huis + het allerlekkerste brood op tafel.
-
Italiaanse no knead broodjes in een handomdraai
Deze smaakvolle no knead broodjes maak je in een handomdraai. Dit recept is geïnspireerd op mijn kruidenboter recept. De combinatie van knoflook, ui, basilicum en zongedroogde tomaten is gewoon perfect. Het liefst beleg ik dit broodje met een plakje kaas, maar ze zijn ook heerlijk bij een kop soep.
-
Jalapeño Cheddar broodjes (no knead)
Bij de volgende barbecue steel jij de show met deze knapperige Jalapeño Cheddar broodjes! Uiteraard smaken ze ook heerlijk bij een kop soep. Bijkomend voordeel is dat ze super makkelijk te maken zijn, want het het deeg hoeft niet gekneed te worden. Ook hoef je geen rekening te houden met het deegtemperatuur en de rijstijden. De avond van te voren meng je alle ingrediënten met elkaar en het deeg zal zelf de gluten ontwikkelen. Easy peasy!
-
Zo maak je knapperige broodjes zonder te kneden (no knead).
Basisrecept voor knapperige broodjes zonder te kneden (no knead).
-
Vegan stoofpot uit de slowcooker, verrassend lekker!
Ananas, rode peper en zoete aardappel... Een fantastische combinatie van smaken. Dit gerecht is zoet, zuur, pikant en ook nog eens super makkelijk om te maken. Met dit recept maak jij een verrassend lekkere vegan stoofpot.
-
Zacht gegaard rundvlees à la Michelle uit de slowcooker.
Met weinig ingrediënten een smaakvol gerecht op tafel zetten. Het langzaam gegaarde rundvlees wordt zo zacht dat het bijna smelt. Een perfect gerecht uit de slowcooker.
-
Rode linzensoep met courgette, bosui en venkelzaad
Linzensoep is voedzaam, gezond en ook nog eens erg lekker. De venkelzaad in dit recept is een echte smaakmaker. Ben je geen fan van venkelzaad? Dan kun je dit ook weglaten. Wanneer je let op je zoutinname kun je net als ik 1 blokje groentebouillon gebruiken.
-
Heerlijke curry madras uit de slowcooker met kip en lekker veel groenten
Geniet van een smaakvolle reis naar India met onze slowcooker curry madras. Met malse kip en een bereidingstijd van slechts 15 minuten, breng je een heerlijk gerecht op tafel. Bereid het gerust een dag van tevoren voor extra gemak. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm op laag vuur voor een verrukkelijke maaltijd. Curry madras, een klassiek kerriepoeder met een kruidige, licht pittige smaak, brengt de heerlijke smaken van Zuid-India naar je gerechten. Vernoemd naar de stad Madras, biedt deze aromatische mix een verleidelijke combinatie…
-
Piendang ketjap uit de slowcooker
Piendang ketjap is een gerecht dat lang moet sudderen. Ideaal om in een slowcooker te maken. Het beste resultaat krijg je met niet te mager rundvlees, want vet zorgt ervoor dat het vlees extra mals wordt.
-
Zelf kruidenboter maken, de lekkerste die er is!
Wat is er lekkerder dan kruidenboter op een vers afgebakken stokbrood? Deze kruidenboter is veel smaakvoller dan de kant en klare kruidenboter. De combinatie van knoflook, ui, basilicum en zongedroogde tomaten is gewoon perfect. Dit recept doet het altijd goed bij een BBQ.