Ga terug

Gekruide fluffy kaasbollen (16 stuks)

Ingrediƫnten

  • 210 gram semolina
  • 490 gram tarwebloem ik gebruik T74
  • 190 gram water
  • 435 gram Griekse yoghurt
  • 25,5 gram zonnebloemolie
  • 13,5 gram zout
  • 10 gram gist
  • 3 gram knoflookpoeder
  • 3 gram Italiaanse kruiden
  • 185 gram geraspte kaas

Instructies

  • Doe alle ingrediĆ«nten voor het deeg in de keukenmachine of broodbakmachine en kneed het in 10-15 minuten tot een elastisch deeg.
  • Laat het deeg, afgedekt met plasticfolie, 60 minuten rijzen op een warme plek.
    * Ik heb na 15 en 30 minuten de Strech en Fold techniek toegepast.
  • Verdeel het deeg in het 16 gelijke stukjes. Bol de stukjes deeg op en leg ze uit op de bakplaat. Dek af en laat het 60 minuten rijzen op een warme plek.
  • Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de kaasbollen in 15 minuten gaar en bruin