Jalapeño Cheddar Broodjes
Ook jij maakt deze knapperige Jalapeño Cheddar broodjes in een handomdraai!
- 370 gram tarwebloem ik gebruik T74 (diamant patent)
- 30 gram volkorenmeel
- 300 gram water
- 7 gram zout
- 3 gram gist
- 75 gram cheddar kaas in stukjes gesneden
- 25-35 gram jalapeños in stukjes gesneden
Meng alle ingrediënten in een kom.
Laat het deeg, afgedekt met plasticfolie, 8-12 uur op kamertemperatuur staan.
Stort het deeg op een bebloemd aanrechtblad. Verdeel het deeg in 6 gelijke stukken van ongeveer 130 gram. Bol het deeg losjes op en laat het 15 minuten rusten.
Vorm de broodjes (zie instructievideo) en plaats ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat dit onder een theedoek nog 45-60 minuten rijzen.
Bak de broodjes in een voorverwarmde oven van 230 graden ongeveer 20 minuten.