Ga terug
Jalapeño Cheddar Broodjes
Print
5 van 2 stemmen

Jalapeño Cheddar Broodjes

Ook jij maakt deze knapperige Jalapeño Cheddar broodjes in een handomdraai!

Ingrediënten

  • 370 gram tarwebloem ik gebruik T74 (diamant patent)
  • 30 gram volkorenmeel
  • 300 gram water
  • 7 gram zout
  • 3 gram gist
  • 75 gram cheddar kaas in stukjes gesneden
  • 25-35 gram jalapeños in stukjes gesneden

Instructies

  • Meng alle ingrediënten in een kom.
    Jalapeño Cheddar Broodjes Mengen (2)
  • Laat het deeg, afgedekt met plasticfolie, 8-12 uur op kamertemperatuur staan.
  • Stort het deeg op een bebloemd aanrechtblad. Verdeel het deeg in 6 gelijke stukken van ongeveer 130 gram. Bol het deeg losjes op en laat het 15 minuten rusten.
    Jalapeño Cheddar Broodjes Mengen
  • Vorm de broodjes (zie instructievideo) en plaats ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat dit onder een theedoek nog 45-60 minuten rijzen.
  • Bak de broodjes in een voorverwarmde oven van 230 graden ongeveer 20 minuten.